•  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
  •  Κέντρα Διανομής
  •  Δημόσια Σχολεία
  • Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο
  • Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού

Διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το χαρτί του Μέλλοντός μας»

Κατόπιν πληροφοριών από Κέντρα Διανομής του Νομού Λακωνίας, έχει εντοπιστεί το φαινόμενο ιδιωτών, που κατά τον ισχυρισμό τους ενεργοποιούνται στην Ανακύκλωση χαρτιού, οι οποίοι επικαλούνται το πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το χαρτί του Μέλλοντός μας», χωρίς τη συναίνεση του ΙΤΥΕ Διόφαντος, προκειμένου να συλλέξουν χαρτί από τα σχολεία προς ίδιον όφελος.

Διευκρινίζεται ότι ουδεμία συμφωνία έχει συναφθεί που να αφορά στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το χαρτί του Μέλλοντός μας», στον Νομό Λακωνίας, με οποιαδήποτε εταιρία στην παρούσα χρονική στιγμή.

Στην περίπτωση που υπάρξει, μελλοντικά, εφαρμογή του προγράμματος θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το ΙΤΥΕ Διόφαντος μέσω του ιστότοπου http://www.myfuturemypaper.gr/ και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στον λογαριασμό (mail) των σχολείων.

Το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των Δήμων Πατρέων, Κορίνθου, Αιγιαλείας, Θεσσαλονίκης, Αμυνταίου (Φλώρινας), Πετρουπόλεως, Παλαιού Φαλήρου, Ελευσίνας, Χαϊδαρίου, Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους και Φορείς.

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το Χαρτί του Μέλλοντος μας - Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία»

Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων - Διόφαντος

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

MySchool