•  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
  •  Κέντρα Διανομής
  •  Δημόσια Σχολεία
  • Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο
  • Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού

Δήλωση ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου

Στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων βαθμίδας Γυμνασίου έχει αναρτηθεί η καρτέλα «Ξενόγλωσσα Βιβλία» (στο menu «Παραγγελίες»), στην οποία δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας των ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου που απαιτούνται προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του μαθητικού δυναμικού για το σχολικό έτος 2018-2019. Η παραγγελία των βιβλίων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις αναγραφόμενες στη σελίδα οδηγίες.

Η καρτέλα θα είναι διαθέσιμη μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Για να μην υπάρχει καθυστέρηση στην παραλαβή των Ξενόγλωσσων Βιβλίων, μετά την παραγγελία τους θα συμπεριλαμβάνονται στην αμέσως επόμενη Συμπληρωματική Παραγγελία που θα υπολογίζεται (περίπου ανά εβδομάδα). Επομένως, όσο νωρίτερα γίνεται η παραγγελία, τόσο νωρίτερα μπορούν να ληφθούν και τα βιβλία.

Διευκρινίζεται πως δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης και νέας παραγγελίας σε περιπτώσεις που αυτό απαιτείται (αύξηση μαθητικού δυναμικού, λανθασμένη προηγούμενη δήλωση κτλ), εντός όμως του σχετικού διαστήματος και σύμφωνα με τις αναγραφόμενες στη σελίδα οδηγίες.

Μετά την ανάρτηση της Συμπληρωματικής Παραγγελίας οι σχολικές μονάδες μπορούν να λαμβάνουν τα βιβλία που εμπεριέχονται σε αυτή από το απόθεμα του Κέντρου Διανομής τους. Σημειώνεται πως δεν θα πρέπει να δίνονται από τα Κέντρα Διανομής βιβλία τα οποία δεν εμπεριέχονται σε Συμπληρωματική Παραγγελία.

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το Χαρτί του Μέλλοντος μας - Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία»

Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων - Διόφαντος

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

MySchool