•  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
  •  Κέντρα Διανομής
  •  Δημόσια Σχολεία
  • Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο
  • Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού

Οδηγίες για διδακτικά βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό της Αγγλικής Γλώσσας

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με αρ. πρωτ. 149780/Δ1-15.09.2016, το εκπαιδευτικό υλικό για τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού είναι αναρτημένο σε ψηφιακή μορφή στη σελίδα: http://rcel.enl.uoa.gr/

Το εκπαιδευτικό υλικό Alpha English της Α’ Δημοτικού περιλαμβάνει: (α) εικονογραφημένα φύλλα, καρτέλες και worksheets για το μαθητή, (β) οδηγό του εκπαιδευτικού, και (γ) ηχητικό υλικό.

Το υλικό εκπαιδευτικό Beta English της Β’ Δημοτικού περιλαμβάνει: (α) εικονογραφημένα φύλλα, καρτέλες και worksheets για το μαθητή, (β) οδηγό του εκπαιδευτικού, και (γ) ηχητικό υλικό.

Οι μαθητές της Γ’ Δημοτικού που δεν έχουν διδαχτεί Αγγλικά στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού, θα διδαχτούν το βιβλίο με τίτλο Magic Book 1 ενώ οι μαθητές των σχολείων που λειτουργούσαν με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ) και έχουν ήδη διδαχτεί Αγγλικά στην Α΄ και Β΄ Δημοτικού το Magic Book 2.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το Χαρτί του Μέλλοντος μας - Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία»

Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων - Διόφαντος

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

MySchool