•  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης
  •  Κέντρα Διανομής
  •  Δημόσια Σχολεία
  • Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο
  • Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση Εξωτερικού
ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Στον ακόλουθο πίνακα εμφανίζονται οι αλλαγές μεταξύ της προηγούμενης και της τρέχουσας έκδοσης συνοπτικά και αναλυτικά.


Επιπλέον, επιλέγοντας το εικονίδιο book-icon3 εμφανίζεται, σε αρχείο εικόνας, η αντιπαραβολή της τρέχουσας έκδοσης με την προηγούμενη. Διευκρινίζεται πως τα αρχεία εικόνας θα αναρτηθούν εντός των επόμενων ημερών.


Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με αριθ. πρωτ. Φ.31/9611/14979/Δ1, το απόθεμα των αντιτύπων του βιβλίου με κωδικό 10-0082 των προηγούμενων ετών πρέπει να αποσυρθεί.


10-0202 - ΓΛΩΣΣΑ (ΤΕΥΧΟΣ 1)
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Σελ. 42 Αντικαθίσταται η παράγραφος "Στο διάστημα μεταξύ 1969-1979 … και έχει μήκος 192 χλμ" με την παραγράφο "Στο διάστημα μεταξύ 1969-1979 … και έχει μήκος 188 χλμ". Επίσης, αντικαθίστανται η φράση "Το φράγμα του Μόρνου … 126 μ." με τη φράση "Το φράγμα του Μόρνου … 126 μ.", η φράση "Το φράγμα του Μόρνου … 192 χλμ." με τη φράση "Το Υδραγωγείο του Μόρνου … 188 χλμ." και η φράση "Η τεχνητή λίμνη … 780 εκατ. κ. μ." με τη φράση "Η Τεχνητή λίμνη … 764 εκατ. κ. μ."

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Πρόγραμμα Ανακύκλωσης «Το Χαρτί του Μέλλοντος μας - Ανακύκλωση Χαρτιού στα Σχολεία»

Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων - Διόφαντος

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

MySchool